door een positieve mindset 

samen stappen vooruit zetten

Event : De-connection workout 9/9/2021

Verbeke Foundation

We kozen voor dit event voor de inspirerende Verbeke Foundation. De Verbveke Foundation is een private kunstsite in Stekene (langs de E34). Cultuur, natuur en ecologie komen er samen en zorgen voor een inspirerende en unieke omgeving voor deze dag. De ruimte herbergt een indrukwekkende verzameling van moderne en hedendaagse kunst en biedt als kunstenvrijplaats ook kansen aan jonge kunstenaars. 

Programma

​9.00   Ontvangst en inleidende inspiratie

10.00 Workshop 1 "Deal with it" - een workshop rond initiatief nemen door Zuzanna Van den Wouwer


11.00 Workshop 2 "Inhale the Good shit, exhale the bullshit" - een workshop over connecteren met het      nu  door An Vermoere


12.00 Plenaire sessie  - Time to make things fly


12.30 Lunch


13.30 Workshop 3 "The glue of core values" - een workshop over het belang van waarden door Elke Haemelynck


14.30 Workshop 4 "Above all - Art should be fun" - een workshop over belang van creativiteit en kunst


15.15 break en tijd voor ontdekkingstocht door Verbeke Foundation


16.00 Workshop 5 "Long lasting Connection power" - een workshop over engagement creëren door Pim Vandijck + praktijkgetuigenis vanuit de industrie


17.00 Workshop 6 "Deconnection is the new connection" een workshop over samenwerken door Greet Van Hecke


18.00 Dinner


19.30 Keynote Tom Herrijgers (Marbles). Tom zette enkele jaren geleden in op volledige zelfsturing  binnen zijn organisatie. Sindsdien groeiden de medewerkers en de organisatie meer dan ooit hand in hand. In deze keynote vertelt Tom hoe Zelfsturing én connecteren met elkaar hand in hand gaan. 


20.30 Afsluiter

​21.00 Einde


Op deze de-connection work-out ligt de focus op connecteren, welzijn en beleving. Via 6 workshops leer je hoe je individueel, als team en als organsiateie inzet op de verbinding, motivatie en werken met goesting bij jezelf en je medewerkers.

Na een lange periode van social distancing is het nu terug tijd om social connection te creëren. Daarom staat deze dag volop in het teken van connectie. 

Je krijgt er onder andere antwoorden op vragen zoals :

 • hoe zorgen we voor een goede connectie met de organisatie na Corona
 • hoe zorgen we dat iedereen aanhaakt bij je team
 • hoe zorgen we dat we connecteren met wie we zijn (authenticiteit)
 • ​hoe zorgen we dat we terug allemaal samen aan de slag gaan om te bouwen aan de resultaten van je organisatie. 

Praktische info

 • Donderdag 9/9/2021
 • Van 9.00 tot 21.00
 • Locatie : Verbeke Foundation
 • Doelgroep Zaakvoerder & HR managers

Prijs

 • € 290 (bij gebruik werkbaarheidscheques)
 • € 507,5 (bij gebruik KMO portefeuille)
 • € 975 zonder tussenkomst

​Schrijf je hier in 

Over de sprekers

De-Connection workout is een initiatief van Positiviteit.be en Happy Humans. 


Pim Vandijck startte 10 jaar geleden met Positiviteit.be. Samen met de 10 positivisten zorgen we dat mensen mee-werkers worden die initiatief nemen in jouw organisatie. Mijn motto "You can't milk a cow with your hands in your pants"


Elke Haemelynck als oprichter van Happy Humans is welzijn op de werkvloer haar stokpaardje. Mijn motto "if you don't understand people, you don't understand business"


Zuzanna Van den Wouwer begeleidt met veel positiviteit, enthousiasme, goesting en gedrevenheid mensen en organisaties in hun zoektocht om werkgeluk een extra boost te geven. Mijn motto "Continuous improvement is better than delayed perfection"


An Vermoere is de creatieve duizendpoot en authenticiteitszoeker. Ze gaat op zoek naar het grote verhaal. Hierdoor kan ze snel tot de kern komen en zo op een creatieve manier oplossingen bedenken. 


Greet Van Hecke gaat elke dag weer aan de slag om positiviteit neer te zetten vanuit een sterk geloof in talent en vooruitgang. Mijn motto "Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end".


Tom Herrijgers is oprichter en bezieler van Marbles. Tom koos enkele jaren geleden radicaal voor zelfsturing binnen zijn organisatie waarbij hij mensen zelf liet kiezen hoeveel verlof ze nemen, wanneer een team iemand extra aanneemt en hoe verloning dient te gebeuren. Zijn verhaal is inspirerend voor iedereen die samen met medewerkers wilt bouwen aan de organisatie.