door een positieve mindset 

samen stappen vooruit zetten

Op 2 oktober organiseerden we het positiefste event waarbij deelnemers konden deelnemen aan workshops, inspiratiesessies, klankgetuigenissen en nog veel meer. Het werd een echt succes .

Stream Software - de specialist in software voor de logistieke sector - is al sinds 2011 een trouwe partner van Positiviteit. 

Ilse startte er om hen te begeleiden rond subsidies. Nadien nam Pim de fakkel over rond thema's zoals  HR beleid, leiderschap en samenwerking (waaronder deze insights workshop). Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een héchte samenwerking waarbij we wekelijks langskomen en onder andere de vertrouwenspersoon zijn voor alle medewerkers.

Sterke samenwerking met VOKA

De Morgen 01/06/2018 - Bijlage Strategic HR​Voor de volledige bijlage klik hier

Christoph over Positiviteit

Tijdens één van z'n keynotes inspireerde Christoph de toehoorders over wat positiviteit wél is wat het vooral niet is.

Het positiefste event - Comics Station - 2 oktober 2018

Insights workshop en Positiviteit bij Stream Software

Woonzorgcentrum Paradijs (Lier) - Verderbouwen aan een positieve cultuur

Leiderschap bij Kruidvat

Christoph en Pim gingen samen met een enthousiast team van woonzorgcentrum Paradijs om alle medewerkers onder te dompelen in een positieve cultuur. Door middel van verschillende positieve acties en een aantal worldcafé's creëerden we de juiste impact bij 180 medewerkers.

Door onze goede samenwerking met de verschillende VOKA kamers zijn we veelgevraagde sprekers rond thema's zoals leiderschap, positiviteit, subsidiebeheer, communicatie en uiteraard ook positiviteit.

Samen met Portilog organiseerden we reeds twee keer een positieve opleiding waarbij de opbrengsten geschonken werden aan het goede doel. 

Greet en Pim brachten onder andere een workshop rond samenwerken op de werkvloer. Een echt succes waarbij we op onze eigen manier enkele duizenden euro's ophaalden. 

De warmste opleiding in samenwerking met Portilog 

Sinds 2012 verzorgen Sharon en Pim verschillende leiderschapstrajecten bij Kruidvat België. Hierbij ligt de focus op thema's zoals Mensgericht leiderschap, engagement, coaching en communicatie. 

Op het einde van elk traject brengen de deelnemers een presentatie waarbij ze vertellen welke evolutie ze maakten gedurende het traject en wat ze intussen hebben toegepast. Een echt succes.

We creëren regelmatig nieuwe leuke give aways (tattoos, polsbandjes, kaartjes, ...) die zeer goed onthaald worden. Je kan ze ook bestellen via onze webshop

De positiefste give aways worden zeer goed onthaald