door een positieve mindset 

samen stappen vooruit zetten

Positiviteit.be is gecertificeerd voor Insights. Deze tool brengt op een pragmatische manier de persoonlijkheid van uw medewerkers in kaart. De persoonlijkheid wordt voorgesteld aan de hand van 4 kleuren die elk een bepaalde eigenschap vertegenwoordigen :

  • rood : overtuiging
  • blauw : analyse
  • groen : zorg
  • geel : creativiteit

Op basis van een eenvoudige scan, wordt een rapport gegenereerd waarbij u een helder beeld krijgt van de persoonlijkheid, aangevuld met talrijke tips om verder te bouwen aan uw persoonlijke ontwikkeling,  en interactie met anderen.


Insights kent zijn toepassingen in diverse situaties zoals leiderschap, zelfontplooiing, samenwerking, klantgerichtheid, ...

  • Digitale zelfhulpmodule
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Zelfstandig werken aan mentale gezondheid
  • Nog meer impact door combinatie met individuele coaching
  • Direct inzicht in prioriteiten, milestones en progressie.
  • Objectieve meting en heldere rapportering

Bouwen aan vitaliteit met MyMindScan

My Mind Scan is een online tool, dus medewerkers kunnen altijd en overal zelfstandig aan de slag met hun mentale gezondheid. Verwacht je aan betrouwbare informatie en oefeningen die aanzetten tot persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. Ieder draagt nog altijd zelf de verantwoordelijkheid om te werken aan de innerlijke balans.

Stress op het werk, stijgend ziekteverzuim, nood aan werken rond welzijn, dan is MyMindScan de tool om je hierbij te ondersteunen. 


My Mind Scan is dé oplossing om de mentale veerkracht te verbeteren. Een online platform waarmee je medewerkers een preventieve oplossing biedt voor stressklachten. 

Ze krijgen inzicht in hun huidige energiecapaciteit, leren zelfstandig werken aan hun gezondheid en ontvangen persoonlijke coaching waar nodig.
​​

Alles start met meten. Zo ook My Mind Scan, oftewel de vitaliteitsscan. Op basis van een online vragenlijst krijgen medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans. Het profiel geeft weer hoe iemand scoort op vlak van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele energie.

De My Mind Scan kan ook op bedrijfsniveau worden gegenereerd – vanaf 10 personen – om inzicht te krijgen in de energiebalans van de ganse organisatie. Het is dé basis of thermometer voor de opbouw van een gezond vitaliteitsbeleid.

De Voordelen van MyMindScan

Zelfdiagnose en talrijke oefeningen en tips bij de hand

Inzicht in persoonlijkheid met Insights